Cum au încălcat protocolul regal Kate și William, la cea mai recentă apariție pe covorul roșu


La cea mai recentă apariție a lor pe covorul roșu, Ducesa de Cambridge și Prințul William au încălcat protocolul regal, conform unui expert în limbajul trupului. 


Recent, Ducele și Ducesa de Cambridge au participat la premiera internațională a peliculei cu James Bond ”No Time to Die”. Aceștoa au apărut pe covorul roșu a filmului care este cea mai recentă franciză cu agentul 007 și al cincea producție cu Daniel Craig în rolul principial. 

Kate și William au fost însoțiți de Prințul Charles și soția acestuia, Camilla, Ducesa de Cornwall dar, conform unui expert în limbakul trupului, aceștia au încălcat protocolul regal. 

Un fost detectiv de poliție, Darren Stanton, care prezintă la ora actuală emisiunea ”Human Lie Detector” a analizat cuplul regal, conform express.uk.co.  

De exemplu, acesta a subliniat faptul că este prima oară când îi vede pe Kate și William alături de Charles și Camilla în cadrul unui eveniment de asemenea anvergură. Mai mult, aceștia au ”încălcat protocolul amestecându-se cu vedete din lumea mondenă”.

Expertul a spus că cei mai tineri din familia regală sunt ”aproape parte din circuitul celebrităților” în comparație cu ”ciudățenia” celor mai în vârstă. 

Darren Stanton a mai spus că atât soții Cambridge cât și prințul Harry și Meghan Markle, ”și-au deschis viața către public într-un fel în care nu s-a mai văzut în istorie”.

La același eveniment, Prințul William și Kate au fost surprinși ținându-se de mână, un gest pe care Stanton nu-și amintește să-l fi văzut  vreodată între Regină și Prințul Philip, în 73 de ani de relație. 

Foto: Profimediaimages.ro

Întrebarea Mesei Rotunde cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România

  • Cum au încălcat protocolul regal Kate și William, la cea mai recentă apariție pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies