Cum este ducesa Kate Middleton în calitate de mămică. Mărturisirile inedite ale unei prietene


În public, Kate Middleton, în vârstă de 38 de ani, respectă întotdeauna regulile impuse de statutul ei: este perfect îmbrăcată și prezintă maniere impecabile. În același timp, puțini știu cum se comportă soția prințului William în cercul familiei. 


Recent, una din prietenele ei a vorbit despre o latură mai puțin cunoscută a vieții lui Kate, într-un interviu pentru revista People. Într-o conversație cu reporterii, ea a recunoscut că, în viața reală, Kate nu se deosebește prea mult de majoritatea mamelor cu mulți copii.

Acasă, Kate este foarte relaxată. Reședința lor este o casă normală, unde copiii aleargă, răsturnând tot ce le stă în cale. Aici nu există loc pentru atitudini de superioritate. În spatele ușilor închise, ea este o mamă foarte încrezătoare și strictă. Dacă cei mici sunt capricioși, ea îi poate certa”, a povestit prietena ei. 

Ea a mai spus că, în viața obișnuită, ducesa de Cambridge nu se machiază și preferă haine simple și confortabile în locul ținutelor elegante, create de designeri celebri. Kate se îmbracă foarte simplu, mai ales când își duce copiii la școală:

Rareori își face buclele cu care ne-a obișnuit, mai degrabă își prinde părul într-o coadă. În parcarea școlii, ea apare cel mai adesea într-un trening sau într-o rochie cu adidași și, aproape niciodată, nu este machiată. În cazul unei întârzieri, Kate își cere întotdeauna scuze față de profesori. Aceasta este viața obișnuită a unei mame care lucrează și are trei copii”. 

O altă persoană anonimă, într-un interviu acordat aceleiași publicații, a spus că Kate și William își petrec adesea weekend-urile cu copiii lor la reședința din Norfolk. În astfel de zile, Middleton își duce copiii la un centru educațional, timp de o jumătate de zi, unde aceștia învață să facă figurine din ceramică. Uneori, potrivit unui alt martor, ducii de Cambridge își petrec serile în pub-uri locale, unde doar se relaxează și socializează:

”Odată i-am auzit vorbind despre viața de familie și despre copii, la fel ca orice alt părinte. Sunt uimit de cât de firesc se comportă și cât de drăguți sunt ca și cuplu”.

Sursă foto: Getty Images,  Instagram kensingtonroyal

Vezi și: Papanași fierți și papanași prăjiți

  • Cum este ducesa Kate Middleton în calitate de mămică. Mărturisirile inedite ale unei prietene

related posts

Modifică setările cookies