Cum le răspunde Georgiana Lobonț unor admiratori care îi sugerează să-și pună silicoane. Cântăreața a oferit detalii : „Singura mea operație a fost la...”


Georgiana Lobonț se numără printre cele mai în vogă cântărețe de muzică de petrecere din România. Ea este invitată la diverse evenimente atât în țară, cât și în străinătate. De fiecare dată, artista impresionează cu rochiile sale spectaculoase, iar admiratorii sunt uluiți de apariția ei.

Tag-uri:

Recent, cântăreața le-a arătat urmăritorilor ce mesaje primește pe rețelele sociale. Nu toate sunt de laudă. Unii își permit să-i dea sfaturi ce țin de aspectul fizic. (vezi galeria foto de mai jos)

„Ar fi bine și niște sâni să-ți pui, numai dacă vrei și îți dorești. Eu doar te sfătuiesc. Sănătate multă”; „Părerea mea că îți trebuie silicoane. Ești perfectă, dar îți lipsesc sânii. Rochiile se așează mai bine pe sâni după”, este un mesaj primit de Georgiana Lobonț pe Instagram.

Interpreta nu a ezitat și a dat un răspuns ferm:

„Mă tem de cuțite și de operații! Singura mea operație a fost la gât, când am avut un polip pe o coardă vocală. Și nașterile obligat forțat le-am avut pe natural și am reușit! Mie âmi place cum m-a lăsat Dumnezeu. Cred că nu aș mai fi eu dacă mi-aș schimba sânii...voi mă știți deja fără și mă iubiți. Succes am și fără ei”, a scris ea. 

Georgiana Lobonț este căsătorită cu Rareș Ciciovan și are doi copii. Bărbatul este de profesie medic stomatolog, dar a devenit managerul artistei.

Zilele trecute, Georgiana Lobonț a participat alături de alți artiști celebri la o nuntă de 1 milion de euro, la Caransebeș. Ea a făcut un show de zile mari, cântând împreună cu mireasa și câțiva, așezați în genunchi.

Artista a plecat acasa cu o sumă frumoasă de bani. În imaginile de la nuntă, unde apare alături de Vali Vijelie, ea primește sute de euro pe care îi pune la piept. (vezi galeria foto)

Foto: Instagram/ georgianalobont

  • Cum le răspunde Georgiana Lobonț unor admiratori care îi sugerează să-și pună silicoane. Cântăreața a oferit detalii : „Singura mea operație a fost la...”

related posts

Modifică setările cookies