Cum mai arată Jade din telenovela Clona? La 43 de ani și mamă a 3 copii, Giovanna Antonelli strălucește ca la 20


În memoria publicului de la noi a rămas cu interpretarea rolului "Jade" din "Clona", dar în Brazilia este una dintre cele mai apreciate actriţe.


Personajul ei din “Clona” a fascinat milioane de telespectatori, iar producția braziliană a avut succes în lumea întreagă. Actrița a muncit mult ca să îi dea viață frumoasei musulmane: numai pentru dansul oriental s-a antrenat câte șase ore pe zi timp de două luni. 
 

Atunci când a început să filmeze la ”Clona”, Giovanna era căsătorită cu un bărbat pe care îl cunoștea încă din liceu. A divorțat în 2001, iar în 2002 a început o relație cu Murilo Benicio, partenerul ei din ”Clona”, cel care a interpretat personajele Lucas și Leo. În 2007, cei doi au divorțat, iar în prezent actrița are o relație cu regizorul Leonardo Nogueira.
 
La 43 de ani, e într-o formă fizică extraordinară, are multă energie și, pe lângă actorie, de care se ocupă în continuare,  s-a lansat și în afaceri. Mai mult, e mamă a trei copii: un băiat alături de Murilo Benicio și două fetițe gemene alături de Leonardo Nogueira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sol e Sombra!!!!!

O postare distribuită de Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli) pe

 

Dacă vrei să afli ce mai fac actrițele din telenovelele tale preferate, poți vedea materialul următor pe PRO TV PLUS:

FOTO: INSTAGRAM/FACEBOOK

related posts

Modifică setările cookies