Cum să faci sex cu un partener nou, în timpul pandemiei de coronavirus. Sfaturile specialiștilor


Sexul în timpul pandemiei de coronavirus este un pic mai complicat decât de obicei, mai ales este cu o persoana cu care nu locuiești. Sau un partener nou.

Tag-uri: #sex

Experții se grăbesc să dea sfaturi despre cum să te protejezi de noul virus în timpul contactului sexual, însă nu se știe câți vor ține cont de aceste îndrumări neobișnuite.

Pe măsură ce majoritatea țărilor au aplicat măsuri de relaxare în abordarea pandemiei de coronavirus, interacțiunile, fie ele și sexuale, au crescut în ultima perioadă. O fundație caritabilă a făcut publice câteva reguli pe care partenerii ar trebui să le respecte în timpul contactului sexual, pentru a reduce șansele contaminării cu coronavirus.

Sex cu un partener nou? Poartă mască și nu vă sărutați

Experții le sugerează persoanelor care au parteneri sexuali noi sau cu care nu locuiesc să ia măsuri de precauție: să poarte mască în timpul actului sexual ș sa nu se sărute. De asemenea, partenerilor le este recomandat să evite pozițiile față în față.

În plus, e important să se spele pe mâini timp de 20 de secunde și să folosească dezinfectant atât înainte cât și după.

Experții sugerează să pui și câteva întrebări noului partener, înainte de a ajunge cu el în pat: dacă are sau a avut simptome asemănătoare Covid-19, dacă a luat contact cu cineva infectat sau dacă se simte bine în acel moment.

related posts

Modifică setările cookies