Cum se simte Robert De Niro după ce s-a rănit grav la un picior: “Durerea a fost chinuitoare”


Robert De Niro a avut parte de un incident nefericit săptămâna trecută, în timp ce se afla în Oklahoma, acolo unde filmează cu Martin Scorsese pentru “Killers of the Flower Moon”. 


Actorul de 77 de ani s-a rănit grav la un picior, în afara platoului de filmare și a fost nevoit să zboare la New York pentru a fi examinat de un doctor. 

“Când îmbătrânești trebuie să fii pregătit pentru lucruri imprevizibile”, a spus Robert De Niro după ce s-a rănit. “Mi-am rupt mușchiul cvadriceps cumva. Pur și simplu am călcat peste ceva, iar piciorul s-a dus greșit. Durerea a fost chinuitoare”, a povestit actorul potrivit People

Starul de la Hollywood a mai declarat că accidentarea sa nu îi va afecta performanța din filmul lui Scorsese. “Am un personaj sedentar. Nu mă mișc prea mult, slavă Domnului. Așa că mă voi descurca. Acum trebuie doar să termin procedura, să țin piciorul într-o anumită poziție și să aștept să se vindece”, a mai spus De Niro. 

Robert De Niro joacă în “Killers of the Flower Moon” alături de Leonardo Dicaprio. Pelicula este inspirată din romanul lui David Grann despre o anchetă FBI din anii 1920, când sunt investigate mai multe crime asupra membrilor populației Osage din Oklahoma.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum să cucerești o stewardesă

 

  • Cum se simte Robert De Niro după ce s-a rănit grav la un picior: “Durerea a fost chinuitoare”

related posts

Modifică setările cookies