Cum și-a pedepsit o femeie vecinul care îi fura coletele. Răzbunarea ei a devenit virală pe Tik Tok


O femeie a povestit pe Tik Tok cum s-a răzbunat pe vecinul care îi fura coletele venite atunci când nu era acasă. Povestea acesteia i-a nedumerit pe internauți, care nu au văzut gestul întocmai ca pe o răzbunare.

Tag-uri: #Tik Tok

Femeia pe nume Emily Lin a povestit pe Tik Tok cum unul dintre vecinii ei îi fura toate coletele atunci când ea nu era acasă. Sătulă de acest lucru, tânăra s-a gândit la un mod de a se răzbuna și a făcut un colet fals, drept momeală, prin care să îi dea o lecție.

„Un vecin îmi tot fură coletele, așa că îl voi păcăli cu un colet fals. Vreau să știe că sunt cu ochii pe el. Vreau doar să știe că îl urăsc”, a spus Emily Pe Tik Tok.

În coletul respectiv, aceasta a pus un bilet cu mesajul „Nu mai fura coletele. Furtul te face un om rău” și mai multe bancote de un dolar, scriind pe un alt bilețel „Iată niște bani că să-ți poți cumpăra propriile lucruri”.

@therealemilylin

Stealing makes you ugly ????????

♬ original sound - Emily Lin

La scurt timp după publicarea videoclipului, acesta a devenit viral, strângând peste un milion de vizualizări, dar și numeroase comentarii din partea internauților, care au făcut o adevărată dezbatere pe seama răzbunării femeii. Aceștia au rămas nedumeriți cu privire la banii incluși în colet:

„De ce ai adăugat bani în colet?”/ „Dacă aș fi hoțul aș vrea să fur și mai mult acum”/ „Te răzbuni dând bani hoților?”/ „Puteai să pui bani falși în locul celor reali”

Sursă foto: Tik Tok

related posts

Modifică setările cookies