Cuzin Toma, despre fiica lui, Meda: Mintea ei este cea mai bună armă


Cuzin Toma și-a văzut fiica crescând mai repede decât anticipa, iar asta a început să-i dea de gândit: oare așa zboară și anii lui? Actorul din „Las Fierbinți” a primit un sfat colegial de la un prieten actor, dacă vrea să o protejeze pe fata lui de 13 ani.


Fiica lui Cuzin Toma a împlinit recent 13 ani, iar actorul din Las Fierbinți nu și-a putut ascunde emoția care vine la pachet cu acest eveniment fericit.

La mulți ani, Meda! La mulți ani, fata lu’ tata! 13 ani …ca ieri. Te iubesc! Să crești, sa înflorești, să visezi, să crezi. La mulți ani!”, a scris actorul pe rețelele sociale. 

Prietenii săi s-au grăbit să-i sugereze să ia măsuri din timp, deoarece Meda ar putea fi curtată de băieți, cât de curând. O idee năstrușnică a venit de la actorul Marin Grigore, care crede că nu trebuie să stea pe gânduri și să se blindeze.

La mulți ani! I-ați pușcă, colegule!”, a scris acesta într-un comentariu. „Mintea ei este cea mai bună armă”, i-a răspuns Cuzin Toma.

 

Însă, unii dintre admiratorii serialului Las Fierbinți sunt de părere că actorul nu are de ce să se teamă, câtă vreme Meda îl are aproape pe Firicel al lu’ Cimpoaie.

Dacă își face iubit, și ăla o înșală, îl bate Firicel mai rău ca pe ăia din Las Fierbinți”, a scris cineva pe Instagram.

Toma Cuzin mai are un băiat, pe nume Nicodim. În vârstă de 15 ani, băiatul a jucat alături de părinții săi în pelicula Comoara (2015). La doar 6 ani, Meda a jucat și ea în filmul de groază Vânătorul de spirite (2017), în regia lui Dragoş Buliga, alături de actori celebri precum Armand Assante și Răzvan Vasilescu.

Fotografii: @cuzin_toma/PRO TV

Vezi și VIDEO:

  • Cuzin Toma, despre fiica lui, Meda: Mintea ei este cea mai bună armă

related posts

Modifică setările cookies