Daciana Sârbu, apariție încântătoare pe rețelele de socializare. Cât de bine arată soția lui Victor Ponta la 45 de ani


Daciana Sârbu (45 de ani) e o prezență discretă, dar din când în când își surprinde urmăritorii de pe Instagram cu câte o fotografie sau un filmuleț cu lucrurile sau persoanele care o fac fericită. 


Recent, soția fostului premier Victor Ponta a postat câteva imagini pentru care a primit numeroase complimente. Deși este adepta unui look natural, Daciana s-a lăsat pe mâna unui make-up artist, iar rezultatul a fost surprinzător. 

“Nu ești niciodată prea bătrân ca să te distrezi”, a scris Daciana în dreptul imaginilor în care arată ca o puștoaică. 

Prietenii virtuali i-au lăsat mii de inimioare, dar și mesaje în care au lăudat-o pentru felul în care arată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana)

“Ești minunată!”, “Super frumoasă!”, “Frumusețe rară!”, “Arăți fabulos”, “Doamnă, ce mâncați? Ce beți? Că sunteți din ce în ce mai mirobolantă!”, “Tinerețe veșnică! Felicitări!”, “Fascinată de privirea ta! Ochii vorbesc… Strălucești!”, “Superbă! E genul ăla de frumusețe ce vine din interior”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Mai mult, unii dintre ei au întrebat-o cum reușește să-și mențină silueta de vreme ce petrece foarte mult timp printre prăjituri și torturi. Daciana deține un lanț de cofetării în Capitală, care se bucură de mare succes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana)

Daciana a fost susţinută în acest demers de soțul ei. “El preferă prăjiturile mai... tradiţionale, precum ciocolata de casă şi salamul de biscuiţi”, declara aceasta potrivit Foodstory.

În urmă cu câteva zile, Victor Ponta a împlinit 50 de ani, iar Daciana l-a asigurat printr-o postare pe Instagram că ea și fetele ei vor avea grijă să-l vadă mereu cu zâmbetul pe buze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana)

Daciana și Victor Ponta sunt căsătoriți de 16 ani. 

Fotografii: Instagram Daciana

  • Daciana Sârbu, apariție încântătoare pe rețelele de socializare. Cât de bine arată soția lui Victor Ponta la 45 de ani

related posts

Modifică setările cookies