Dan Cruceru: Pe mine mama m-a învățat ca, de 1 Martie, să nu iert nicio femeie care-mi iese în cale!


Punte simbolică între iarna care se sfârșește și începutul primăverii, mărțișorul este o tradiție străveche care încă se mai păstrează la români. 


Și Dan Cruceru, cel mai cool tătic din showbiz, s-a pregătit așa cum se cuvine: a cumpărat un portbagaj cu mărțișoare și flori, pentru toate doamnele și domnișoarele care îi ies în cale pe 1 Martie.

”Așa am fost învățat de mic, așa mă port și acum. Nicio reprezentantă a sexului feminin nu scapă de mine la începutul primăverii!

Așa că, peste week-end, m-am pregătit intens. Febră musculară, drumuri multe, schimbări, investiții. Și uite așa am umplut portbagajul cu flori și mărțișoare. Parol! Deci puteți să-mi spuneți dl Dan sau dl Mărțișor!”, spune Dan Cruceru.

Dan Cruceru (39 de ani) profită acum din plin de viața de familie, de propria afacere cu produse premium pentru bebeluși și copii, iar atunci când este o sărbătoare sau un motiv pentru a le răsfăța pe femeile din viața lui (sotia, mama, fiica etc) o face cu tot dragul și îi încurajează pe toți bărbații să-i urmeze exemplul.

 

Cannoli - Dulcele pe care fetele îl adoră

 

related posts

Modifică setările cookies