Dan Petrescu, un soț și un tată mândru! Antrenorul lui CFR Cluj, imagini rare alături de Adriana și fiica Jennifer: „Cea mai frumoasă familie!”


Cu o carieră remarcabilă atât ca fotbalist dar și ca antrenor, Dan Petrescu se poate lăuda și cu o familie frumoasă. Actualul antrenor al echipei CFR Cluj este căsătorit de aproape 20 de ani cu Adriana Petrescu.


La 56 de ani, Dan Petrescu se împarte între antrenorat și familie. Chiar dacă lipsește mult din cauza cantonamentelor și a competițiilor sportive, „Bursucul” are grijă să-și răsfețe soția, frumoasa Adriana Petrescu, și fiica Jennifer.

Jenny s-a transformat într-o adolescentă adorabilă, iar vara aceasta va împlini 16 ani. A moștenit de la mama ei pasiunea pentru fashion, dar și pentru călătorii. Cele două locuiesc în Dubai.

Pe contul de Instagram, Adriana Petrescu postează des imagini spectaculoase din Emiratele Arabe, dar și din vacanțele exotice pe care le petrece în diferite colțuri ale lumii.

Recent, frumoasa soția a lui Dan Petrescu a postat o fotografie rară în care apare alături de antrenor și fiica lor, Jennifer.

„Frumoșilor, să aveți parte de zile frumoase împreună!”, „Cea mai frumoasă familie!”, i-au scris câțiva dintre urmăritori în secțiunea de comentarii.

„Mamă iubitoare, promotor al unui stil de viață sănătos, călător și dependent de fitness”, așa se descrie Adriana Petrescu pe contul de Instagram. La 46 de ani, soția lui Dan Petrescu, care are și o afacere în domeniul fitnessului, arată spectaculos.

Adriana a reușit mereu să se mențină în formă cu o dietă sănătoasă și mult sport. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu”, spunea aceasta într-un interviu.

Înainte de a o cunoaște pe Adriana, Dan Petrescu a mai fost însurat cu Dana, cea care i-a dăruit două fete: Rebecca și Chelsea. Atât fosta soție cât și fetele locuiesc la Londra.

Fotografii: Instagram 

  • Dan Petrescu, un soț și un tată mândru! Antrenorul lui CFR Cluj, imagini rare alături de Adriana și fiica Jennifer: „Cea mai frumoasă familie!”

related posts

Modifică setările cookies