Dana Budeanu, apariție incendiară la 44 de ani! Vedeta s-a fotografiat într-un top transparent și fără sutien


Vedeta și-a arătat silueta în toată splendoarea și a demonstrat, din nou, cât de importantă este încrederea de sine! Iată în ce ipostază s-a fotografiat de curând designerul!


Dana Budeanu este, fără îndoială, una dintre cele mai vocale și îndrăznețe personalități din lumea showbiz-ului românesc. Deși nu de puține ori a fost criticată pentru modul în care își exprima părerile pe diferite subiecte, vedetei nu i se reproșează nimic în ceea ce privește stilul său. 

La 44 de ani, Dana Budeanu are o siluetă de invidiat pe care știe foarte bine cum să o pună în evidență. Atât vestimentația, cât și modul de a o prezenta sunt adesea foarte apreciate, ea fiind un exemplu pentru femeile de vârsta sa.

Pentru că formele îi permit, Dana Budeanu s-a afișat recent într-o ipostază de-a dreptul incendiară. Îmbrăcată cu un top foarte transparent, fără sutien pe dedesupt, cu accesorii aurii, tocuri și o haină de blană imensă, vedeta a reușit și de data aceasta să îi lase mască pe urmăritori. (Vezi în galeria de mai jos cum s-a afișat Dana Budeanu).

Cum reușește Dana Budeanu să își mențină silueta de invidiat

Aspectul său impecabil poate da impresia că ține diete non-stop și că nu ratează nicio zi la sală, însă lucrurile stau în realitate cu totul diferit. În cadrul unei postări în mediul online, vedeta a mărturisit că iubește ciocolata și că nu refuză niciodată pizza sau burgerii.

„Sunt o persoană însă, care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant. Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.

Diminețile de weekend sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să «trag» de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea, pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, spunea Dana Budeanu pe Instagram. 

  • Dana Budeanu, apariție incendiară la 44 de ani! Vedeta s-a fotografiat într-un top transparent și fără sutien

related posts

Modifică setările cookies