Dana Săvuică arată demențial la 52 de ani. Ce „favoare“ i-a făcut operația la coloană


La finalul anului trecut, vedeta suferea o intervenție chirurgicală, după o hernie de disc, dar abia acum vede și beneficiul acelei traume.


Mereu a arătat bine și a avut grijă de sănătatea ei. Dar, cumva, un aspect l-a neglijat constant. Și, până nu s-a prăbușit în baie, urlând de durere, nu a luat nicio măsură.

Dana Săvuică s-a văzut nevoită, la finalul anului trecut, să treacă printr-o operație pe care o tot amâna. Practic, atunci corpul i-a transmis că nu mai poate îndura nici mersul pe tocuri, nici căratul, nici șofatul și că niciun calmant n-o să-i mai poată redea mobilitatea. După o operație de două ore, efectuată în regim de urgență, durerile i-au dispărut ca prin farmec. 

„Mi-a spus doctorul că am avut o hernie de disc foarte urâtă“, spunea ea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. „E greu să accepți că trebuie să te operezi, totul pare și este complicat. Dar când faci alegerea cea mai bună, apare curajul și frică e lăsată la o parte. Sănătatea mea și grijă pe care trebuie să mi-o port de acum încolo, momentele grele de dureri survenite în timp printr-o neglijare sau prin ideea greșită că aș fi ‘invincibilă mi-au rearanjat prioritățile“, a comentat ea post-operație.

De atunci, Dana Săvuică, care între timp a împlinit 52 de ani, s-a concentrat pe recuperare, mergând la o clinică specializată pentru fizioterapie și kinetoterapie.

„Recuperarea după operație merge foarte bine, exercițiile kineto, terapiile Tecar și fizio fac minuni și doar în câteva ședințe mi-am recăpatat mobilitatea picioarelor și flexibilitatea coloanei“, spune Dana Săvuică, care a adăugat programului său și ore de înot.

„Și uite așa, partea plină a paharului după operația pe coloană este că înotul a revenit în forță în stilul meu de viață. La recomandarea doctorilor și kinetoterapeuților, înotul este sportul perfect pentru tot organismul și mai ales pentru mușchi, ligament și coloană“, afirmă acum Dana Săvuică, constantând abia acum beneficiul acelei trauma din luna noiembrie.

FOTO: arhiva personală

 

  • Dana Săvuică arată demențial la 52 de ani. Ce „favoare“ i-a făcut operația la coloană

related posts

Modifică setările cookies