În urmă cu scurt timp, Daniel Balaciu și-a primit sentința și, pe lângă anii grei pe care va trebui să îi petreacă în spatele gratiilor, este obligat să îi plătească Danei Roba o sumă impresionantă de bani, ca daune morale.

Pedeapsa primită de Daniel Balaciu, după ce aproape a omorât-o pe Dana Roba

Daniel Balaciu nu a scăpat nepedepsit și, după mai bine de un an de când aproape a ucis-o pe Dana Roba, a aflat cât va sta în spatele gratiilor. Mai exact, fostul soț al make-up artistei va sta în închisoare șapte ani, fiind nevoit, de asemenea, să îi plătească Danei Roba daune în valoare de 80.000 de euro.

„Condamnă inculpatul Balaciu-Daniel Remus la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de violență în familie în modalitatea omorului, cu executare în regim de detenție.(…)”, se arată în decizia judecătorilor.

Mai mult decât atât, Daniel Balaciu nu se mai poate angaja în nicio funcție publică, nu mai are dreptul de se apropia de Dana Roba la mai puțin de 50 de m și nici nu mai poate lua legătura cu aceasta, „cu excepția cazurilor când comunicarea sau apropierea de persoana vătămată este necesitată de exercitarea de către inculpat a drepturilor părintești”, timp de trei ani.

Dana Roba vrea ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturi

Chiar dacă a câștigat o luptă importantă împotriva lui Daniel Balaciu, Dana Roba nu poate răsufla ușurată. Aceasta își dorește ca fostul ei soț să fie decăzut din drepturile părintești și continuă să lupte în instanță pentru acest lucru.

„Voi decurge la toate demersurile, ca să fie decăzut din drepturi și eu să am custodia totală asupra copiilor, pentru că nu mi se pare normal ca un criminal să poară să îmi spună mie «Nu îți dau semnătură, să îi scoți pe copii din țară, să îi duci în concediu». Nu mi se pare normal. Criminalul are drepturi”, a spus Dana Roba, conform Spynews.


Sursa foto: Instagram