Daniel Negreanu s-a însurat cu „Marilyn Monroe”. Detalii de la nuntă


Născut în Canada din părinţi români, Daniel Negreanu (44 de ani) e unul dintre cei mai valoroşi jucători de poker din istorie. 


La finalul săptămânii trecute, Negreanu a dat „all-in” în California, acolo unde s-a însurat cu o mai veche iubire, Amanda Leatherman (35 de ani).

Deţinător a şase „brăţări” de campion în circuitul mondial de poker, Daniel Negreanu s-a împlinit şi pe plan sentimental, căsătorindu-se cu o frumoasă blondă pe care a reuşit s-o cucerească de două ori, de această dată definitiv. Amanda Leatherman are şi ea legătură cu lumea pokerului, fiind gazda unor emisiuni pe acest subiect.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Negreanu (@dnegspoker) on

Daniel şi Amanda au mai format un cuplu în urmă cu un deceniu, dar s-au despărţit pentru a-şi relua povestea de dragoste anul trecut. De Revelion, Negreanu a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de soţie pe Amanda, dăruindu-i chiar inelul de logodnă pe care plănuia să i-l ofere în prima etapă a relaţiei lor. „Eram foarte tineri, ne-am despărţit, dar eu am păstrat inelul. Anii au trecut şi ne-am reîntâlnit”, a povestit Daniel Negreanu într-un recent interviu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Negreanu (@radioamanda) on

Nunta a avut loc într-o locaţie idilică, Terranea Resort din Rancho Palos Verdes, în prezenţa a numeroşi alţi jucători de poker. Pentru că Daniel şi Amanda sunt amândoi vegetarieni, meniul n-avea cum să fie decât unul vegan. Canadianul de origine română a ales să se îmbrace într-un costum de culoare albastră realizat de firma STITCHED din Las Vegas, completat de o pereche de pantofi Jimmy Choo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E N C O R S T U D I O (@encorstudio) on

,,A fost distractiv! Am avut un perete de trandafiri negri pentru că ea iubeşte negrul, pe care era scris «You keep me safe. I'll keep you wild», mesaj care înseamnă mult pentru noi”, a precizat Daniel Negreanu pe pagina de Instagram, alăturând o fotografie în care îşi sărută mireasa.

Într-o altă imagine surprinsă în timpul ceremeoniei, jucătorul de poker a ţinut să scoată în evidenţă înfăţişarea angelică a partenerei sale. ,,Priviţi acest zâmbet! Îmi aminteşte de Marilyn Monroe”, a remarcat Negreanu, asemănând-o pe Amanda cu celebra actriţă care a făcut furori la jumătatea secolului trecut.

Nu toate au mers însă conform planului la nunta lui Negreanu. La sosirea în California, cei doi au realizat că şi-au uitat acasă verighetele. „Nu-i nimic, am găsit altele”, le-a transmis Daniel celor prezenţi.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies