Daniela Crudu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din lumea mondenă românească, a născut recent, pentru a doua oară, și pare mai fericită ca niciodată. Fosta asistentă TV și-a întemeiat o familie superbă cu partenerul său de viață și, împreună, au doi copii, mai exact o fetiță și un băiețel. 

Mulți credeau că silueta ei se va schimba radical după cele două nașteri, dar s-au înșelat amarnic. Daniela Crudu a reveeit la formele sale inițiale și arată mai bine ca niciodată! (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

În urmă cu mai mult timp, fosta asistentă TV a dezvăluit că fetița sa seamănă leit cu tatăl ei și spera, la momentul respectiv, ca măccar băiatul să îi semene la trăsături.

„Eu de data asta sper să semene cu mine că seamănă cu el fetița, e leită leită!(…) La ecografie acum se vede tot, mânuțele, forma nasului, tot. Fata, exact cum am văzut-o la ecografie, era la fel la fel ca el (…) Mie mi se pare că la năștere seamănă cu mine, dar la buze parcă tot așa cu el seamănă(…)

Sunt sigură că o să fie frumos că și fetița este superbă, dar clar cel mai important este să fie sănătos”, a dezvăluit Daniela Crudu într-o emisiune TV.

Foto: Instagram, TikTok