Dans la bară super-sexy. ,,Felina” Diletta Leotta a copiat-o pe Jennifer Lopez


Ultimul rol al actriţei americane Jennifer Lopez (50 de ani) a inspirat-o pe frumoasa jurnalistă Diletta Leotta. 


Blonda care face furori în lumea fotbalului italian şi nu numai a luat lecţii de dans la bară şi s-a descurcat de minune.

Proaspăta producţie ,,Hustlers” i-a prilejuit faimoasei ,,J.Lo” să-şi descopere calităţile de dansatoare la bară, ea recunoscând că aceasta a fost una dintre cele mai mari provocări ale carierei sale. Ca urmare, antrenamentele au fost dure, aşa cum se poate vedea mai jos.

 

Mişcările acrobatice ale lui Jennifer Lopez n-au trecut neobservate de sexy-jurnalista Diletta Leotta, a cărei ascensiune mediatică din ultima pertioadă este impresionantă.

Realizatoare a unei emisiuni fotbalistice la postul DAZN, focoasa Diletta e pasionată de mişcare şi sport, acesta fiind unul dintre secretele cu care îşi menţine la cote înalte forma fizică.

Astfel, în ultima sa postare pe Instagram, Diletta Leotta şi-a încântat fanii cu un material video în care ia lecţii de dans la bară de la o specialistă în domeniu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????Diletta Leotta???? (@dilettaleotta) on

 

Îmbrăcată extrem de provocator, cu nişte pantaloni mulaţi de culoarea pielii de leopard, Diletta a strâns într-o singură zi aproape 2 milioane de aprecieri, majoritatea venind, evident, din partea bărbaţilor. ,,Acum sunt gata să mă duc la cinema, s-o văd pe Jennifer Lopez”, a menţionat italianca, referindu-se la filmul ,,Hustlers”, menţionat mai sus.

 

Sursa Foto: Instagram

 

Vezi si Anda Adam, apariție extrem de sexy la TV

related posts

Modifică setările cookies