De profesie boxer și profesoară de matematică, Ebanie Bridges face senzație cu formele sale. Are doar 1,55 m, dar lovește fatal


Ebanie Bridges face senzație atât în ring, cât și pe rețelele de socializare. În vârstă de 35 de ani, australianca a ajuns în tabloidele din întrega lume după ce a glumit că vaccinul anticovid i-a mărit sânii.

Tag-uri: #Ebanie Bridges

Australianca a postat un selfie pe Twitter, în care își etalează decolteul generos, comentând: “Al naibii Pfizer!”. Ebanie glumește făcând referire la articolele apărute de curând în presă, în care mai multe femei susțin că li s-au mărit sânii după ce s-au vaccinat. 

 

Posesoarea unor forme de invidiat, Ebanie Bridges a avut fața desfigurată anul trecut, în urma unui meci de box. Aceasta a suferit o accidentare teribilă și nu a mai putut să deschidă un ochi, din cauza umflăturii și a vânătăii, care au ținut-o câteva zile.

“Cred că accidentarile sunt cea mai tristă parte din viața unui sportiv. Să speram că în 2022 nu voi mai suferi așa multe”, a scris australianca.

Pe lângă cariera de boxer profesionist, Ebanie Bridges este și profesoară de matematică. Vorbește 5 limbi și are centura neagră în karate.

 

  • De profesie boxer și profesoară de matematică, Ebanie Bridges face senzație cu formele sale. Are doar 1,55 m, dar lovește fatal

related posts

Modifică setările cookies