De ziua ei, Delia Matache și-a distrat fanii cu un video amuzant: „Acuma mai treacă-meargă, dar la 50 de ani îmi fac un lifting”


Delia Matache își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Una dintre cele mai îndrăgite interprete din România a împlinit vârsta de 41 de ani. Cu această ocazie, artista și-a amuzat fanii care o urmăresc pe rețelele sociale. 


Delia s-a filmat în timp ce o coafeză îi aranja părul și a folosit un filtru care o face mai învârstă. „Am îmbătrânit. Acuma mai treacă-meargă, dar la 50 de ani îmi fac un lifting. Și aștept să-mi mai crească nasul, dar îl tai la 50 de ani”, spune ea în filmulețul postat pe facebook (story). 

Delia nu este singura artistă din showbiz care adoră să folosească filtre amuzante. Elena Gheorghe le-a făcut fanilor ei o farsă pe cinste de 1 aprilie. Artista s-a filmat folosind un filtru care i-a “tunat” fața. Vezi mai multe aici

Delia a primit sute de mesaje din partea fanilor, dar și a colegilor de breaslă. Printre ei s-a aflat și Andra, care a alăturat mesajului de felicitare și o fotografie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

„La mulți ani, Delia! Oricâte zile de naștere am sărbători, rămânem mereu două fete care iubesc muzica și râd din orice. Cine ne-a făcut oameni mari? Hai să mai fim copii un pic!”, a scris cântăreața. 

De ziua ei, vedeta spune că își dorește să se relaxeze. 

„Când eram mică chemam copiii din bloc și făceam o petrecere cu tortul pe care mi-l cumpăra mama. Țin minte că primeam în general hăinuțe, și ce cadouri se făceau atunci. Nu aveam niciun tabiet, acum lucrurile s-au schimbat. Încerc să am o zi cât mai frumoasă, să mă relaxez și să fac tot ce-mi place mie. Ideal este să nu mă prindă la muncă, așa cum se întâmplă anul ăsta. Încerc să mă sărbătoresc și să nu mă prindă ziua mea foarte obosită, vreau să fiu cât mai fericită posibil”, a spus ea pentru fanatik.ro

 
Sursă foto: facebook/ Delia 

Vezi și: Cum ne influențează karma în funcție de luna nașterii

  • De ziua ei, Delia Matache și-a distrat fanii cu un video amuzant: „Acuma mai treacă-meargă, dar la 50 de ani îmi fac un lifting”

related posts

Modifică setările cookies