De Ziua Mamei, Volodimir Zelenski a postat o fotografie din copilărie cu mama sa


Deşi e încă sub tirul neîntrerupt al trupelor ruseşti, preşedintele ucrainean şi-a celebrat atât mama, cât şi pe mama copiilor săi.


Ieri, în prima duminică din luna mai, americanii au sărbătorit Ziua Mamei. Şi, cum la graniţa vestică, în oraşul Uzgorod, Prima Doamnă a Ucrainei o întâlnea pe Prima Doamnă a Statelor Unite, în cadrul unei vizite cu caracter secret, preşedintele Ucrainei a considerat de bun augur să marcheze şi el această zi, postând câteva fotografii din albumul personal cu cele mai importante femei din viaţa sa.

„Cele mai dragi mie. Mama mea, Rimma, şi mama copiilor noştri, Olena Zelenska. Îţi mulţumim că eşti mereu alături“, a notat Volodimir Zelenski în dreptul celor trei instantanee alb-negru, dintre care două cu soţia sa, realizate pentru publicaţia „Vogue“, şi o a treia din copilăria sa, înfăţişându-l la o vârstă fragedă în braţele mamei sale.

În fotografia din albumul personal al preşedintelui, Rimma Zelenskaya pare o femeie cochetă. Mama preşedintelui ucrainean este de formaţie inginer şi are 71 de ani. Ea s-a căsătorit cu matematicianul Oleksandr Zelenski, mai mare cu 3 ani decât ea, cu origini evreieşti şi devenit profesor de cibernetică la universitate. Din păcate, în decursul celor patru ani petrecuţi în Mongolia, la bunica lui Volodimir din Erdenet, Rimma s-a îmbolnăvit destul de grav şi, la revenirea în Ucraina, a fost nevoită să se retragă din activitate, fiind de ani buni casnică şi îngrijind de familie.

Acum, senioara Zelenskaya trăieşte cu soţul său într-un apartament de patru camere şi se bucură de sprijinul nurorii sale, Olena, şi de cei doi nepoţi ai săi, Kyrylo, în vârstă de 9 ani, şi Oleksandra, care îşi va sărbători, pe 10 iulie, majoratul.

FOTO: Instagram

 

  • De Ziua Mamei, Volodimir Zelenski a postat o fotografie din copilărie cu mama sa

related posts

Modifică setările cookies