Decizia luată de trei femei care erau înșelate de același bărbat! Ce au făcut împreună


Încurcate sunt căile Domnului. Această zicală pare că s-a potrivit perfect unui bărbat care a crezut că poate să păcălească la nesfârșit trei femei.

Tag-uri: #femei #inselat

Potrivit jurnaliștilor de la The Washington Post, un tânăr de 20 de ani avea trei relații în paralel și credea că partenerele lui nu vor afla niciodată acest lucru. Din păcate pentru el, Morgan Tabor, în vârstă de 21 de ani, una dintre iubitele lui, și-a dat seama că este înșelată și a început să o caute pe „amantă”. Așa a ajuns la Abi Roberts, o tânără în vârstă de 19 ani. Iar amândouă au descoperit că erau înșelate cu încă o fată: Bekah King, în vârstă de 18 ani!

„Când m-a contactat Morgan, am avut un sentiment nebunesc. Tipul dormise la mine cu o seară înainte, mă pupase înainte să plece să-și viziteze familia”, a spus Abi, care vorbea cu Morgan pe FaceTime atunci când tânărul de 20 de ani a ajuns acasă la aceasta din urmă. „Noi vorbeam și, dintr-o dată, s-a auzit mașina lui și el a apărut la ușă cu flori. «Salut! Uită-te aici, mi-am făcut niște prieteni noi»”, a spus Morgan că și-a întâmpinat iubitul. „La nici două ore după ce încerca să le convingă pe Morgan și pe Abi că se va schimba, îmi trimitea mie mesaje să ne întâlnim”, a afirmat și Bekah.

După ce s-au despărțit de tânărul în vârstă de 20 de ani, cele trei fete au luat o decizie incredibilă, iar inspirația le-a venit chiar de la fostul lor iubit. „Tipul ne-a spus fiecăreia dintre noi că visul lui e să își ia un autobuz și să călătorească prin țară cu el. Cum stăteam noi și râdeam și vorbeam despre asta, ne-a venit ideea să facem noi asta”, au afirmat cele trei tinere, care au dezvăluit că și-au cumpărat împreună un autobuz și au plecat în călătorie prin SUA: „Ce ne-a făcut tipul ăsta nu ne definește viețile. Toate trei ne simțim binecuvântate că ne-am găsit. Suntem prietene pe viață”.

Vezi și: Lorena Vișan și Louis Florea, tiktokerii oficiali ai emisiunii Masked Singer România. Ce tip de conținut vor face în cadrul show-ului

related posts

Modifică setările cookies