Demet Ozdemir și-a cumpărat o casă în valoare de 1 milion de euro, în Grecia. Actrița vrea să fie mai aproape de noul iubit


Este oficial, celebra actriță iubește din nou, la scurt timp după ce a anunțat divorțul de Oğuzhan Koç, cel care i-a fost soț aproape 8 luni. Noi detalii au început să iasă la iveală despre noua relație a vedetei, se pare că aceasta face naveta în Grecia pentru noul iubit și a cumpărat o casă acolo.


Demet Ozdemir și-a cumpărat o casă în Grecia, la scurt timp după divorțul de Oğuzhan Koç

Demet și Oğuzhan și-au început relația la începutul lui 2021, iar pe 28 august anul trecut au făcut nunta. Mariajul lor nu a durat mai mult de 8 luni, căci au decis să se separe de comun acord. În luna mai a cestui an, actrița a devenit femeie liberă. Nu a trecut mult timp, că Demet și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, este vorba despre un producătorul muzical și DJ italian, Sergio Sergi.

Demet petrece mai mult timp în Grecia, datorită angajamentelor profesionale, drept urmare face naveta în Grecia. Ea a achiziționat o casă pe insula Santorini pentru 1 milion de euro (29 de milioane de lire turcești) și continuă să se bucure de șederea în Grecia, scrie presa din Turcia.
Demet Ozdemir este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia, tânăra se bucură de un succes răsunător datorită rolurilor sale în producții de succes.
 
Sursă foto: Instagram Demet Ozdemir/ Sergio Sergi
  • Demet Ozdemir și-a cumpărat o casă în valoare de 1 milion de euro, în Grecia. Actrița vrea să fie mai aproape de noul iubit

related posts

Modifică setările cookies