Demi Lovato a dezvăluit că a fost violată la 15 ani: „Ceea ce urmează să spun va şoca”


Mărturisirea a fost făcută în cadrul unui documentar care a deschis festivalul South By Southwest (SXSW), potrivit Agerpres.

Tag-uri:

 
„Demi Lovato: Dancing with the Devil" este o serie documentar pe YouTube, care se concentrează pe supradoza sa de fentanil din 2018 şi pe lupta vedetei cu această dependenţă.
 
În patru episoade, cântăreaţa dezvăluie detalii despre abuzurile sexuale pe care le-a suferit.
 
 
„Ştiu că ceea ce urmează să spun va şoca. Dar când eram adolescentă mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol", a mărturisit Demi Lovato.
 
Potrivit metro.co.uk, trauma din 2008 s-a repetat în 2018, câne se pare că a fost agresată sexual și de cel care la vremea aceea era traficantul de droguri la care apela, chiar când se afla în mijlocul supradozei.
 
Vedeta a mărturisit că ea s-a invinovățit , în special pentru trauma din copilărie.  Demi a explicat că i-au trebuit ani buni să definească incidentul ca fiind un viol, deoarece „fata creștină din mine nu a văzut-o așa, deoarece sexualitatea nu era un concept normalizat în copilărie și nu știam cum să o iau. (...) Povestea mea #MeToo este să spun cuiva că cineva mi-a făcut asta și nu a avut niciodată probleme pentru asta. Nici măcar nu a pierdut rolul din filmul în care juca.”
 
 
Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro


Pe Pro Tv Plus puteți vedea Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole:
 

 

FOTO: GETTY

 
  • Demi Lovato a dezvăluit că a fost violată la 15 ani: „Ceea ce urmează să spun va şoca”

related posts

Modifică setările cookies