Jordan Lutes este cel care a făcut-o pe Demi Lovato să spună, din nou, „Da”, când a fost cerută în căsătorie, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi.

„Sunt în etapa pregătirilor și sunt foarte încântată de acest lucru. M-am gândit la rochia de mireasă și am salvat pozele a câtorva modele”, a spus aceasta, în cadrul unui interviu recent.

Fosta actriță Disney Channel a mărturisit, de asemenea, că știe foarte bine ce își dorește și cum vrea să arate cea mai frumoasă zi din viața ei.

Demi Lovato și Jordan Lutes s-au cunoscut la începutul anului 2022, pentru a înregistra o melodie. Și-au anunțat relația șapte luni mai târziu și și-au făcut chiar și tatuaje la fel, pentru a marca dragostea pe care o simt unul pentru celălalt.

Conform People, cei doi s-au logodit la jumătatea lunii decembrie, anul trecut, într-un cadru intim. Inelul a fost atent, piatra fiind un diamant în formă de lacrimă, bijuteria fiind creată de un brand luxos de bijuterii.

În anul 2020, Demi Lovato și Max Ehrich s-au logodit, dar au anunțat că se despart, la doar câteva luni distanță. Ulterior, solista a mărturisit că s-a grăbit în ceea ce privește logodna, deoarece a crezut că reprezintă un lucru pe care „trebuie să îl facă”.

„Cred că m-am grăbit în legătură cu ceva ce am crezut că trebuie să fac. Mi-am dat seama, apoi, că nu cunoșteam persoana cu care urma să mă mărit”.

 

Sursa foto: Instagram