Denise Iacobescu, mama Antoniei, splendidă în costum de baie la 54 de ani


Vârsta este doar un număr! Cel puțin în cazul lui Denise Iacobescu, pentru care timpul pare că s-a oprit în loc. 


Mama Antoniei a împlinit 54 de ani în iulie, însă ar putea oricând defila pe podiumurile de modă și asta pentru că arată senzațional. 

Denise Iacobescu este promotoarea unui stil de viață sănătos, face mult sport și are grijă ce mănâncă. Iar asta se vede atât pe chipul brunetei, dar mai ales la siluetă. Denise și Antonia par mai degrabă surori, iar fanii sunt uimiți când află că de fapt sunt mamă și fiică.

Mama artistei este activă în mediul online și postează deseori fotografii din vacanțe sau poze cu cei trei nepoți

Bruneta are peste 42.000 de urmăritori pe Instagram, care îi fac complimente zilnic. Recent, mama Antoniei a postat câteva imagini din vacanță. Denise arată impecabil în costum de baie, iar admiratorii nu au rămas indiferenți la vederea fotografiilor. 

Frumusețe naturală!”, “Superbă!”, “Sunteți minunată!”, “Foarte frumoasă și sexy”, “Cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o în viața mea. Ești perfectă!” – sunt doar câteva dintre complimentele primite de la  internauți. 

În vacanță, Denise și-a făcut și prieteni noi. Ea a postat o fotografie alături de Simion R. Ștefan, mentalistul cunoscut publicului după participarea la emisiunea Românii au talent. "O nouă zi, noi prieteni", a scris Denise în dreptul fotografiei în care apare alături de Simion R. Ștefan.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 

 

  • Denise Iacobescu, mama Antoniei, splendidă în costum de baie la 54 de ani

related posts

Modifică setările cookies