Denise Van Outen și-a făcut apariția pe covorul roșu cu noul iubit


Denise Van Outen a făcut senzații pe covorul roșu atunci când a apărut de mână cu noul iubit, imediat după despărțirea de fostul logodnic, Eddie Boxshall.


Artista în vârstă de 48 de ani și-a făcut apariția la Balul Grand Prix cu noul iubit, Jimmy Barba, care este un afacerist cunoscut în domeniul imobiliarelor. Proaspătul cuplu a radiat de fericire la eveniment, unde au venit ținându-se de mână și arătându-le tuturor cât de îndrăgostiți sunt. 

Vedeta a oficializat relația cu afaceristul după doar câteva întâlniri, iar o sursă apropiată susține că Denise este în al noulea cer cu noua relație. Cei doi au strălucit, la propriu, pe covorul roșu cu ținutele pe care le-au purtat. Cântăreața a îmbrăcat o rochie uimitoare, lungă, din paiete, iar iubitul său a purtat un costum negru, elegant. 

Cu toate astea, viața amoroasă a artistei nu a fost așa roz dintotdeauna. Acum 8 luni, Denise Van Outen a suferit o despărțire tumultoasă de fostul logodnic, Eddie Boxshall, care a înșelat-o cu mai multe femei, de la care primea poze indecente. 

Vedeta a descris la momentul respectiv comportamentul fostului logodnic ca fiind unul „lipsit de respect și devastator de dureros”. 

Sursă foto: Denise Van Outen/Instagram

VEZI ȘI: Abonamente pe TikTok

  • Denise Van Outen și-a făcut apariția pe covorul roșu cu noul iubit

related posts

Modifică setările cookies