Deşi au avut conflicte cu Brigitte, i-au fost alături! Cum au strălucit Otniela, Otilia Billionera şi Ioana Filimon la cununie


Toți foștii fermieri au fost invitați la cununia lui Brigitte cu Florin, iar unii dintre aceștia chiar au ales să le fie alături.


Deşi Otniela, Otilia Billionera şi Ioana Filimon au intrat deseori în conflict cu Brigitte, au uitat toate certurile şi au venit la primăria din Voluntari. Mai mult, au petrecut alături de miri la restaurantul din zona Dorobanţi unde Brigitte a organizat un eveniment de lux.

Dacă Ioana Filimon a ales să poarte un deux-pieces elegant, dar sexy, Otlia a optat pentru o rochiţă de zi, foarte feminină. Otniela e cea care a strălucit şi la propriu şi la figurat cu o ţinută de cocktail şi tocuri foarte înalte. 

Frumoasele fermiere le-au urat lui Brigitte şi lui Florin tot binele din lume, mai ales că au fost martore la începutul poveştii lor:
 
Ioana Filimon: ”Sincer, când Pastramă a cerut-o pe Brigitte, în Fermă, nu mă gândeam c-o să fie momentul ăsta și c-o să-i văd aici, când semnează și Brigitte devine Pastramă. Mă bucur pentru ei”. 
 
Otniela: ”Le doresc să se iubească și, cum spunea și Otilia, mulți copii”.

  • Deşi au avut conflicte cu Brigitte, i-au fost alături! Cum au strălucit Otniela, Otilia Billionera şi Ioana Filimon la cununie

related posts

Modifică setările cookies