În urmă cu mai puțin de o lună, Nicoleta Nucă anunța despărțirea de logodnicul ei, Alex Ursache, căruia îi promisese că o să-i devină soție în 2022. În ciuda faptului că următorul pas părea să fie nunta, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate și am anunțat acest lucru prin intermediul unui mesaj pe Instagram, fără să dea prea multe detalii cu privire la motivele care i-au dus în acest punct:

„Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat. A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase”, a scris Nicoleta Nucă pe contul de socializare.

La câteva săptămâni de la acest anunț, artista le-a povestit reporterilor „Monden Alert”, de la Metropola TV care sunt planurile pe care le are în viitor.

„În momentul acesta sunt focusată pe mine, pe cariera mea, 100% Chiar încerc să-mi văd de cariera mea. Asta e tot ce pot să spun. Dacă tot am terminat cu proiectul Shrek de curând, mi s-a mai eliberat agenda și în sfârșit pot să revin la muzică, în studio să mai fac piese, poate reușim să lansăm și ceva muzică vara asta. Eu zic că reușim, pentru că sunt pusă pe treabă. Și cam asta. În rest, plecări nu am planificat încă nimic, pentru că, momentan, sunt... cumva mă mulez după programul de concerte.”, a declarat Nicoleta Nucă pentru sursa citată.

Mai mult decât atât, artista promite să aducă în fața publicului și mai multă artă inspirată din viața ei:

„ Am început să compun mai mult, să particip la procesul de creație a pieselor și să îmi povestesc viața mea. Toate capitolele pe care nu le-am povestit de-a lungul anilor au început acum frumos să le iau unul câte unul și să încerc să le redau prin piese. ”, a mai declarat artista.

Foto: Instagram