Diana Matei, trup de zeiță după ce s-a apucat serios de sport. La 42 de ani, cântăreața impresionează cu silueta ei


Este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din showbizul românesc și mereu cucerește publicul cu zâmbetul ei și cu o energie de nedescris. Recent, Diana Matei le-a arătat admiratorilor cum se menține în formă.

Tag-uri:

Diana Matei și Marian Cleante formează unul dintre cele mai sudate cupluri de artiști. Soții sunt mereu pe drumuri, onorându-și spectacolele prin țară, dar și prin străinătate. Cu toate acestea, găsesc timp pentru relaxare și sport. Diana Matei se poate lăuda cu un trup de zeiță. Cântăreața s-a apucat serios de antrenamente. Ea le-a arătat fanilor cum reușește să-și mențină silueta de invidiat. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

Diana Matei și Marian Cleante sunt împreună de 20 de ani și au un băiat. Invitată la podcastul lui Jorge, cântăreața a povestit cum a început relația cu partenerul ei. „Nimeni nu prea era de acord cu relația noastră. El era căsătorit, doi copii. Ai mei nu prea voiau să audă de el… Nu exista așa ceva. Nu li se părea o relație cu potențial, știi? Bărbatul meu țigan, doi copii, mai mare cu zece ani… Aoleu, ce-o fi avut fiică-mea, a înnebunit!? Știi, cam așa era…”, a dezvăluit Diana Matei

Artista îi ține mereu la curent pe fani cu cele mai noi evenimente din viața sa. Recent, ea le-a dezvăluit că urmează să se mute în casă nouă.

„Eu și pe șantier sunt tot fashionistă. Încă puțin și terminăm cu lucrările”, a semnat ea o postare pe Facebook.

  • Diana Matei, trup de zeiță după ce s-a apucat serios de sport. La 42 de ani, cântăreața impresionează cu silueta ei

related posts

Modifică setările cookies