Diana Sar, din serialul VLAD, e o atletă desăvârșită. Actrița va alerga 10 km în weekend


Diana Sar, care o interpretează pe Roxana Stamate în serialul VLAD de la PRO TV, a făcut atletism de performanță în adolescență. Nu a renunțat la obiceiurile sănătoase nici acum.


Actrița din VLAD s-a înscris la una dintre cele mai populare competiții de alergare stradală din România, Bucharest 10k. Cursa, care are loc duminică, 7 aprilie 2019, se desfășoară pe un traseu de 10 km în centrul Capitalei: Parcul Izvor, Bd. Unirii, Piața Alba Iulia, Splaiul Independenței.

 „Mă bucur că pot participa la Bucharest 10k, pentru că îmi place să alerg și pentru că îmi doresc să inspir și alți oameni să se bucure de sport și de un stil de viață sănătos. Îmi era dor de o competiție”, ne-a dezvăluit Diana Sar, care are un istoric bogat în atletismul de performanță.

A alergat vreme de opt ani în competiții de atletism, însă niciodată pe distanțe atât de lungi. A întrerupt sportul pentru a se dedica modelingului și actoriei. Însă a rămas întotdeauna adepta unui stil de viață sănătos.

„Am făcut atletism de performanță timp de 8 ani, până la vârsta de 15 ani. Participam la proba de 800 de metri și urma, când mai creșteam, să particip la proba de 1.500 de metri. Sportul mi-a oferit o disciplină, am învățat și am simțit pe propiul meu corp cât de important este să te odihnești la orele potrivite, să ai o alimentație bogată, să tragi de tine în momentele dificile și să-ți depășești limitele și barierele mentale”, a mai spus actrița.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Sar (@dianasar) on

 

Diana Sar, în vârstă de 24 de ani, dă viață personajului Roxana Stamate în serialul VLAD. Roxana este gata pentru cea mai importantă aventură: să se îndrăgostească. Vede în Vlad bărbatul visurilor ei şi el devine motivul pentru care îşi continuă tratamentul. Este personajul cel mai inocent din cadrul anturajului, dar asta nu înseamnă că este cea mai slabă. De fapt, ar putea fi cea mai puternică dintre toţi.

Vezi în GALERIA FOTO cât de bine arată Diana Sar!

Ai urmărit-o până cum? Iată mai jos câteva impresii despre  serialul VLAD!

  • Diana Sar, din serialul VLAD, e o atletă desăvârșită. Actrița va alerga 10 km în weekend

related posts

Modifică setările cookies