Dietă de vedetă: cum a ajuns Minodora să arate senzațional la 42 de ani! E greu de crezut că a avut aproape 100 de kilograme


La 42 de ani arată mai tânără decât atunci când...chiar era mult mai tânără. 


Minodora se bucură de viață, arată impecabil și îi inspiră și pe alții să slăbească. E greu de crezut că a avut aproape 100 de kilograme, dar fotografiile din trecut demonstrează asta! Pe pagina de Facebook, alături de imagini care îi înfățișează silueta, dar și lângă poze care o prezintă mult mai plinuță, Minodora a scris:
 
”Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, pentru că nu poți datorita operației, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraș, vreo 8 kilograme. Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă”.

 

După operația de micșorare a stomacului, Minodora a fost mult mai atentă la dietă:
 
„Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare”, a povestit vedeta pe Facebook.
 

PE PRO TV PLUS AVEȚI EXCLUSIV ȘI VIDEO-URI SPECIALE PENTRU GAMING:

FOTO: FACEBOOK MINODORA 

  • Dietă de vedetă: cum a ajuns Minodora să arate senzațional la 42 de ani! E greu de crezut că a avut aproape 100 de kilograme

related posts

Modifică setările cookies