Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dinu Maxer și-a găsit fericirea în brațele iubitei sale, Magdalena Chihaia pe care, zilele acestea, a cerut-o în căsătorie. Cei doi s-au logodit în Veneția, într-un cadru de vis.

Dinu Maxer a cerut-o de soție pe Magdalena Chihaia

Anul trecut, Deea Maxer și Dinu Maxer divorțau, după aproximativ două decenii de relație, dar și doi copii. Fosta soție a acestuia și-a găsit repede alesul, începând o relație cu Robert Drilea, în timp ce Dinu Maxer a trecut prin câteva despărțiri.

Cu toate acestea, în cele din urmă, Dinu Maxer a găsit persoana potrivită pentru el, fiind vorba de Magdalena Chihaia. Cei doi au început relația în urmă cu aproximativ un an, iar dansatoarea i-a cunoscut copiii de ceva vreme.

Chiar dacă nu formează un cuplu de prea multă vreme, Dinu Maxer s-a convins că aceasta este persoana potrivită pentru el și, prin urmare, a decis să facă pasul cel mare. În timpul vacanței din Veneția, acesta a cerut-o în căsătorie, în timp ce se plimbau cu gondola. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Dinu Maxer este pregătit să fie, din nou, mire

De-a lungul timpului, Dinu Maxer a mărturisit că nu se vedea mire până în momentul în care nu a început relația cu Deea Maxer. După divorțul lor, acesta a mărturisit că nu mai vrea să se însoare, doar că actuala lui iubită l-a făcut să se răzgândească.

Dinu Maxer: „Vrei să fim împreună de acum încolo, pe gondola iubirii, pe valurile vieții?”,

Magdalena Chihaia: „Da!”.

Cei doi nu au oferit, încă, detalii despre momentul în care va avea loc nunta, însă au postat momentul logodnei pe rețelele de socializare, deoarece au vrut ca fanii lor să afle ce planuri de viitor au.

 

Sursa foto: Instagram