Distanțare socială zero pe spatele lui Drake :) Cine sunt oamenii “înghesuiți” de artist în semn de prețuire pe spatele lui


Drake a făcut senzație de curând pe plajele din Barbados cu spatele său plin de tatuaje :) 

Tag-uri: #Drake #tatuaje

Nu toată lumea știa cum arată Drake la bustul gol, așa că mulți au fost cu adevărat uimiți când au văzut mulțimea de chipuri care se … înghesuie pe spatele lui Drake, dar nu numai. Acesta are și brațele pline de persoane importante pentru el.

Pe cine și-a tatuat Drake pe corp? Surprinzător nu pe Rihanna :)  Încă :)  Însă, printre alții, îi putem vedea pe rapperul Lil Wayne, pe care îl consideră mentorul său, pe producătorul lui sau pe cântăreața Sade. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Drake o are tatuată și pe Aaliyah, o cântăreață care a murit într-un accident aviatic în 2001, pentru care rapperul a dezvoltat o obsesie. Acesta nu a cunoscut-p pe Aaliyah, însă a mărturisit că a fost îndrăgostit de ea.

Evident, din mulțimea de oameni nu lipsește familia artistului: astfel, pe spatele lui Drake îi putem vedea mama, tatăl, unghiul și bunica :)

  • Distanțare socială zero pe spatele lui Drake :) Cine sunt oamenii “înghesuiți” de artist în semn de prețuire pe spatele lui

related posts

Modifică setările cookies