Divorț dureros pentru una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România: „Am pus punct!”


Divorț dureros pentru o artistă iubită din România, după șapte ani petrecuți alături de același om, muzician și el! Am aflat povestea incredibilă a uneia din cele mai apreciate interprete de muzică populară din Moldova.

Tag-uri:

Carmen Macovei, apreciată cântăreață de muzică folclorică, a dezvăluit că de dragul carierei sale a făcut multe sacrificii. În timp ce în multe cupluri de artiști soții se susțin reciproc, în cazul lui Carmen lucrurile nu au stat deloc așa.

S-a ajuns la divorț pentru că fostul ei partener a început să fie invidios pe succesul de care s-a bucurat Carmen, ce-i drept, începând cu nivelul local, fiind extrem de solicitată la evenimentele din Iași.

Carmen Macovei a trecut, însă, peste lucrurile mai puțin plăcute pe care i le-a adus viața. Se bucură, astăzi, de lansarea celui de-al treilea album muzical. Artista care a plătit cu un divorț pentru a-și continua visul de a cânta ne-a povestit despre cel mai nou proiect, unul de care este extrem de mândră.

Carmen Macovei, la al treilea album

„Cu bucurie în suflet, vorbesc acum despre cel de-al treilea album muzical care se intitulează „De prin viață adunate, cu drag la lume cântate”. Acest album a prins contur pe parcursul mai multor ani de activitate, deoarece fiecare cântec este o creație proprie, o părticică din sufletul meu. 

Aranjamentul muzical al pieselor s-a înfăptuit printr-o frumoasă colaborare cu patru maeștri dirijori din țară, dar și din Republica Moldova. De ce spun că e o bucurie imensă? Întrucât cântecul mi-a fost aproape încă din anii copilăriei. În familia mea cântecul a avut loc de cinste. Pașii m-au îndrumat mereu pe acest drum”, a declarat Carmen Macovei.

Vedeta, 7 ani dificili petrecuți cu bărbatul care a vrut să-i taie aripile: „Am pus punct”

Artista care a ajuns la divorț din cauza soțului ne-a mai zis că a avut, de-a lungul timpului, mentori importanți care au făcut-o să crească din punct de vedere muzical. A fost îndrumată de regretatul profesor și compozitor Titel Popovici. El a șlefuit-o și a ajutat-o să își creeze propriul repertoriu. Astfel că, la doar 24 de ani, a scos primul ei album.

Toate au fost bune și frumoase în viața folcloristei, care s-a căsătorit cu un instrumentist la scurtă vreme după ce a început să aibă succes în lumea muzicii populare. După șapte ani de relație, și-a dat seama că visul ei este umbrit chiar de omul cu care își împărțea viața.

 

„Surpriza vieții a venit când m-am căsătorit, iar fostul soț, instrumentist fiind, încerca prin diferite moduri să-mi perturbe participarea la activitățile muzicale. A ajuns să-mi spună că mă face el să nu mai cânt. Bineînțeles că o astfel de relație nu a rezistat. După șapte ani nu tocmai fericiți am pus punct căsniciei. Bunul Dumnezeu, Sfânta Fecioară Maria și duhovnicul meu, părintele Dan Damaschin (fondatorul asociației Glasul vieții) mi-au fost alături. M-au îndrumat și am depășit acea perioadă. Apoi, lucrurile s-au aranjat de la sine, continuând să cânt cu drag. Din acest motiv vine și bucuria asta imensă pentru că am scos la capăt un nou album. Să știți că atunci când o realizare se înfăptuiește trecând de obstacole și greutăți, omul devine mai puternic. Rodul muncii umple sufletul”, a mărturisit Carmen Macovei. 

 

  • Divorț dureros pentru una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România: „Am pus punct!”

related posts

Modifică setările cookies