Divorțul lui Arnold Schwarzenegger, finalizat după 10 ani de procese. A reușit să-și împartă averea cu Maria Shriver


Arnold Schwarzenegger (74 de ani) și Maria Shriver (66 de ani) au divorțat oficial, după o separare care început în urmă cu mai mult de un deceniu. Un judecător privat a intermediat şi a semnat divorţul la începutul lunii decembrie 2021.


Cei doi s-au căsătorit în 1986 şi au împreună patru copii: Katherine (32 de ani), Christina (30 de ani), Patrick (28 de ani) şi Cristopher (24 de ani).

Ei s-au despărţit la data de 1 iulie 2011, când Maria Shriver a cerut divorţul, în urma veştii că starul din Terminator a avut un copil, Joseph Baena, cu menajera lor, Patricia Baena.

Copilul din flori al lui Arnold Schwarzzeneger îi seamănă leit. Băiatul în vârstă de 24 de ani a absolvit cursurile Universității Pepperdine din California, iar acum participă la competiții de bodybuilding, precum tatăl său.

Divorț finalizat după 10 ani de procese

Divorţul a rămas blocat timp de un deceniu din cauza "lipsei de motivaţie" a celor doi, dar mai ales din cauza averii uriaşe de unde nevoia unui acord complex pentru soluţionarea proprietăţilor, incluzând un conac şi o casă de vacanţă, dar şi a investiţiilor.

 

Avere de 400 de milioane de dolari 

După mai mult de un deceniu, Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au reuşit să ajungă la o înţelegere cu privire la averea de 400 de milioane de dolari. Cei doi și-au împărțit bunurile în mod relativ egal, dar toate detaliile financiare au rămas confidenţiale.

Actorul şi fostul campion mondial de culturism Arnold Schwarzenegger este cunoscut în lumea întreagă pentru marile roluri din filme, dar mai ales pentru capodopera "Terminator", un film care i-a adus mai bine de 15 milioane de dolari dintr-un foc!

  • Divorțul lui Arnold Schwarzenegger, finalizat după 10 ani de procese. A reușit să-și împartă averea cu Maria Shriver

related posts

Modifică setările cookies