Doi miri au fugit de la nuntă fără să plătească nota de plată! Unde i-au găsit polițiștii


Proaspăt căsătoriți, doi miri s-au gândit să fugă după ce au plătit doar avansul pentru nunta lor. La petrecere au fost invitate 70 de persoane, iar costul total al evenimentului se ridicase la aproximativ 8.000 de euro.

Tag-uri: #miri #nunta #Italia

Doi miri au ajuns să fie căutați de poliție după ce și-au organizat nunta cu fast și au invitat aproximativ 70 de persoane, dar în final nu au mai plătit nimic. Mirele, în vârstă de 40 de ani și mireasa, de 25, și-au sărbătorit povestea de dragoste într-un restaurant situat între Veroli și Boville Ernica, în provincia Frosinone, Italia, iar mai apoi au fost dați dispăruți.

La scurt timp după nuntă, proprietarul restaurantului i-a contactat pe cei doi pentru a le plăti și cealaltă parte din costul total al petrecerii, dar surpriză...nu au răspuns la telefon. Cei doi plătiseră înainte un avans în valoare de câteva sute de euro, iar costul total s-a ridicat la 8.000 de euro.

Proprietarul aștepta ca în următoarea zi după seara evenimentului să se întâlnească cu cei doi pentru a-și recupera banii, dar acest lucru nu s-a întâmplat așa că a fost nevoit să anunțe autoritățile.

Mirele, din Ferentino, și mireasa, de origine poloneză, dar rezidentă în Roma, au fost găsiți de polițiști în Frankfurt, Germania. Cei doi se aflau în luna de miere, potrivit jurnaliștilor de la fanpage.it.

Nu se știe ce au decis autoritățile în cazul celor doi, dar povestea lor a făcut deja înconjurul internetului.

Foto: Shutterstock

  • Doi miri au fugit de la nuntă fără să plătească nota de plată! Unde i-au găsit polițiștii

related posts

Modifică setările cookies