Doi părinți și-au regăsit fiul răpit, după ce l-au căutat 14 ani


Doi părinți din sudul Chinei și-au regăsit recent fiul care fusese răpit în urmă cu 14 ani. Aceștia nu încetaseră să-l caute. 


Sun Zhuo, în vârstă de 18 ani, a fost răpit în orașul Shenzhen în 2007, la vârsta de 4 ani, dar părinții săi nu au renunțat niciodată la speranța că îl vor revedea.
 
Tatăl său, Sun Haiyang, și mama, Peng Siying, au vândut proprietăți pentru a-și finanța căutarea și au oferit o recompensă de până la 31.000 de dolari pentru informații despre unde se află, a informat presa de stat chineză. De-a lungul anilor, Sun Haiyang a spus că a călătorit în aproape toate regiunile Chinei pentru a-și căuta fiul, scrie edition.cnn.com.
 
Autoritățile l-au găsit pe Sun în provincia estică Shandong, după ce poliția a folosit tehnologia de recunoaștere facială pentru a-i ajuta să identifice un suspect, pe nume Wu, pe care îl acuză că l-a răpit pe băiat, a spus site-ul ministerului. Identitatea lui Sun a fost confirmată prin analize ADN, a informat presa de stat.
 
 
Tatăl adoptiv și mama lui Sun au fost eliberați pe cauțiune în așteptarea procesului, iar băiatul a spus presei de stat că va rămâne cu părinții săi adoptivi, deoarece ei l-au crescut de mai bine de 10 ani.

„Dearest”, un film din 2014 al regizorului din Hong Kong Peter Chan, bazat pe povestea lui Sun, a adus în centrul atenției problema generalizată a răpirii și traficului de copii din China.

Sursă foto: Getty

 
  • Doi părinți și-au regăsit fiul răpit, după ce l-au căutat 14 ani

related posts

Modifică setările cookies