Doi soți au aflat că sunt verișori după 3 ani de mariaj! Cum au reacționat: „Mi-a căzut fața”


Doi soți din Statele Unite ale Americii, foarte cunoscuți în mediul oline, au aflat un detaliu tulburător în ceea ce îi privește! 

Tag-uri: #soti #verisori

Tylee și Nick Waters sunt foarte cunoscuți pe rețelele de socializare, iar după o lungă perioadă de timp în care fanii lor le-au spus în repetate rânduri că seamănă atât fizic, cât și la comportament, cei doi au început să își pună diverse semne de întrebare. Faptul că semănau izbitor nu era o coincidență, iar la aflarea cruntului adevăr au reacționat așa cum nimeni nu se aștepta!

Influencerii din SUA, care sunt urmăriți doar pe TikTok de nu mai puțin de 26.000 de persoane, s-au hotărât într-o zi să împărtășească tuturor povestea lor.

Tylee și Nick Waters au aflat că sunt veri și nu au dat vestea simțindu-se vinovați, ba chiar au zâmbit și au glumit în timp ce fanii lor erau toți mască.

„Am aflat că suntem veri la trei ani de când ne-am căsătorit. Ne-am fi dorit să fie o glumă”, au transmis Tylee și Nick Waters, pe TikTok.

Pe de cealaltă parte, urmăritorii celor doi nu au avut prea multe lucruri bune de spus, dar chiar și așa influencerii nu sunt deloc afectați și nu au de gând să schimbe nimic acum că au aflat vestea.

„Cum?! Mi-a căzut falca”, „Să nu aveți întâlniri de familie”, „Am pățit și eu același lucru. M-am căsătorit, am făcut un copil și după aceea am aflat că suntem verișori de gradul al cincilea”, au fost câteva comentarii.

@tyleewaters I wish I was kidding???? #marriedlife #husbandwife #couplegoals #couplecomedy #humor #ick #storytime #family #dating #funny #utah #utahcheck #fyp ♬ Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd

Foto: TikTok

  • Doi soți au aflat că sunt verișori după 3 ani de mariaj! Cum au reacționat: „Mi-a căzut fața”

related posts

Modifică setările cookies