Doliu în familia Laurei Cosoi. Tatăl ei a fost răpus de Covid-19


Tatăl Laurei Cosoi, în vârstă de 70 de ani, a pierdut lupta cu boala și a decedat astăzi, la Institutul Matei Balș. Actrița a confirmat anunțul printr-un mesaj pe Instagram. 


”Azi, taticul meu iubit și bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor...”, a scris Laura în dreptul unei poze cu tatăl ei, din copilărie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

 

Tatăl Laurei Cosoi era profesor de sport, antrenor de handbal şi de baschet la Iaşi. Un mesaj, prin care și-au exprimat condoleanțele foștii săi colegi, a fost postat pe pagina Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi: 

”Astăzi a plecat dintre noi domnul profesor Marius Cosoi de la Colegiul Național Iași. Un extraordinar profesor, un prieten și un coleg deosebit. Medicii de la Matei Balș nu au mai putut face nimic pentru a-l salva !!! Dumnezeu să-l odihnească în pace!!!”. 

”Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă.Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A.Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!”, este o parte din mesajul transmis de Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, potrivit bzi.ro

 

 

Sursă foto: Instagram lauracosoi
 
Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 35: Prima apariție a lui Gabriel Toader după accidentarea din Ferma
 
  • Doliu în familia Laurei Cosoi. Tatăl ei a fost răpus de Covid-19

related posts

Modifică setările cookies