Dolly Parton a primit prima doză din vaccinul pe care l-a finanțat și s-a lăsat filmată în timpul inoculării


Dolly Parton este o susținătoare a vaccinării împotriva Covid-19. Artista de 75 de ani a primit prima doză de vaccin Moderna, la realizarea căruia a contribuit cu un milion de dolari.


Cântăreața a acceptat să fie filmată, marți, în timpul procedurii de imunizare cu serul Moderna și a postat clipul pe rețelele sociale. Dolly Parton a devenit un ambasador al campaniei de vaccinare din Statele Unite ale Americii, mai ales că a contribuit financiar la efortul de realizare a serului dezvoltat de compania Moderna.

Dolly primește o doză din propriul leac. Voi fi vaccinată, în sfârșit. Sunt atât de emoționată”, a spus artista cu câteva minute înainte de a primi prima doză de vaccin anti-Covid.

Euforică pentru că i-a venit rândul la vaccinare, artista a și modificat versurile unei melodii celebre de-ale sale (Jolene) pentru a transmite un mesaj de încurajare a vaccinării. Vezi VIDEO mai jos!

În aprilie 2020, Dolly Parton a anunțat că donează un milion de dolari cercetătorilor Universității Vanderbilt pentru a susține efortul de creare a unui vaccin contra Covid-19. 

Banii donați de artistă au fost folosiți la crearea serului dezvoltat în colaborare cu compania Moderna, al doilea mare furnizor de vaccinuri pentru stoparea răspândirii infecției cu SARS-CoV-2 la nivelul Uniunii Europene.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ce se întâmplă Doctore? - Ce este un vaccin și cum ne ajută în lupta cu virusul SARS-CoV-2

  • Dolly Parton a primit prima doză din vaccinul pe care l-a finanțat și s-a lăsat filmată în timpul inoculării

related posts

Modifică setările cookies