Dolly Parton vrea să apară în Playboy la 75 de ani. „O voi face dacă va ieși ceva cu bun gust”


La 42 de ani de la precedenta apariție în Playboy, Dolly Parton negociază o nouă prezență în paginile celebrei reviste.


Cântăreața în vârstă de 74 de ani a dezvăluit că pregătește o aniversare specială anul viitor, când va împlini 75 de ani. Dolly Parton este în discuții cu managementul revistei pentru o ședință foto care să marcheze acest eveniment.

Da, aș putea s-o fac. O voi face dacă va ieși ceva cu bun gust, alături de un interviu”, a dezvăluit artista pentru Scott Mills & Chris Stark Show. Cântăreața a mărturisit încă din martie că plănuiește să mai apară o dată în revista pentru adulți și că nu se va retrage din muzică până când nu va poza provocator.

Dolly Parton a apărut pe coperta revistei Playboy din octombrie 1978. Atunci a fost prima cântăreață de muzică country invitată să pozeze provocator, însă fără nuditate, în paginile revistei. Deși nu agrea acest gen de conținut, Dolly Parton a acceptat provocarea.

Mi s-a cerut asta anterior, dar nu era pentru mine. Nu aș fi făcut asta niciodată… Dar a fost un articol interesant pe care l-au scris acolo și a fost un lucru atât de distractiv. A fost doar un alt fel de a mă promova, la vremea respectivă, să ajung în centrul atenției”, dezvăluia artista într-un interviu cu jurnalistul Lawrence Grobel.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 11: Elena Chiriac agită spiritele în Ferma

  • Dolly Parton vrea să apară în Playboy la 75 de ani. „O voi face dacă va ieși ceva cu bun gust”

related posts

Modifică setările cookies