Dolph Lundgren, mândru de fiicele sale. FOTO | Cum arată azi Greta și Ida Lundgren


Dolph Lundgren a fost căsătorit de două ori, însă doar cu a doua soție a făcut copii. Actorul suedez de 65 de ani are două fiice din căsnicia de 17 ani cu designerul de bijuterii Anette Qviberg. Cum arată fetele azi.


Dolph Lundgren și Anette Qviberg s-au căsătorit în 1994, în Marbella. Le-a plăcut atât de mult orașul spaniol, încât și-au cumpărat o casă acolo. 

La vremea respectivă, Dolph Lundgren era deja o celebritate, bifând apariții în filme precum Rocky IV (1985), Red Scorpion (1988), The Punisher (1989), Universal Soldier (1992) și Joshua Tree (1993).

Rolul care l-a consacrat a fost, cu siguranță, Ivan Drago din Rocky IV, unde a jucat alături de Sylvester Satllone.

În 1996, Dolph și Anette au devenit părinți. Fiica lor, Ida Sigrid Lundgren, a venit pe lume la 29 aprilie, în Stockholm.

Cu ce se ocupă Ida Lundgren, fiica cea mare a lui Dolph Lundgren

Ida Sigrid Lundgren are azi 27 de ani și este actriță. Tatăl ei i-a supervizat debutul în actorie, ajutând-o cu primele roluri, minore, în filme precum Command Performance și Castle Falls.

Pe lângă actorie, Ida se ocupă și de cariera ei de fotomodel, iar până acum a lucrat cu agenții precum Trend și Wilhelmina. 

În vara anului 2022, a fost implicată într-un scandal cu iubitul ei de atunci, Jack Eaton-Morris. Tânăra a solicitat un ordin de restricție pentru el, după ce acesta a amenințat-o cu bătaia.

Cine este Greta Lundgren, mezina familiei

Greta Eveline Lundgren are 21 de ani și s-a născut tot la Stockholm, Suedia. Încă nu a decis dacă vrea o carieră în actorie sau în modeling, însă știm că e pasionată de fotografie. 

Pe contul ei de Instagram, unde este urmărită de peste 60.000 de fani, Greta își expune adesea lucrările, alături de poze cu sora ei, din copilărie.

Femeile din viața lui Dolph Lundgren 

Înainte de a se căsători cu Anette Qviberg, Dolph Lundgren a avut un mariaj de un an cu o tânără de sub 20 de ani. Peri Momm este prima soție a lui Dolph Lundgren, o femeie misterioasă care a ieșit din viața lui la fel de rapid cum a intrat.

După divorțul de Anette Qviberg (2011), actorul a avut o relație de câțiva ani cu actrița Jenny Sandersson.

În iunie 2020, Dolph Lundgren s-a logodit cu antrenoarea personală norvegiană Emma Krokdal, care este mai tânără decât fiica lui, Ida. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Dolph Lundgren, mândru de fiicele sale. FOTO | Cum arată azi Greta și Ida Lundgren

related posts

Modifică setările cookies