Dorina Gegici, în cea mai îndrăzneață ținută! Cum arată rochia cu care a făcut furori pe net


“Perfecțiunea chiar există!”. Cel puțin așa spun internauții de fiecare dată când îi admiră pozele Dorinei Gegici. 


Albaneza care ar putea defila oricând pe podiumul de la Victoria’s Secrets este unul dintre modelele lipsite de inhibiții în fața camerei de fotografiat. 

1,73 metri, păr blond, ochii căprui, buze cărnoase și niște forme demne de invidiat. Dorina face furori la fiecare prezentare de modă sau campanie publicitară. Tocmai pentru formele perfecte, designerii o aleg atunci când vine vorba reclamă la lenjerie intimă sau costume de baie. 

Mai nou, Dorina și-a lansat propria linie vestimentară în colaborare cu Aurela Hoxha Brand. De altfel, Aurela, fondatoarea brand-ului, este sora Dorinei.

La o primă privire, nu știm câte domnișoare ar îndrăzni să poarte ținutele Dorinei. Fuste de o palmă, topuri sexy, rochii transparente și extrem de decoltate ... 

Blonda a postat câteva imagini în care poartă o rochie neagră, transparentă, cu decupaje sexy în formă de inimioară la bust. De altfel, toată colecția promovată de Dorina este pentru tinerele lipsite de inhibiții și trase prin inel. 

Modelele purtate de Dorina au prețuri cuprinse între 470 și 500 de euro. 

Fanii blondinei au reacționat imediat la vederea imaginilor sexy: “Perfecțiunea chiar există!”, “OMG!”, “Ești atât de sexy!”, “Arăți uimitor!”, “Mi-a picat fața!”, “Ești un vis!”, “Literalmente perfecțiune!”, “Ne-ai lăsat fără cuvinte”.

Fotografii: Instagram
 
  • Dorina Gegici, în cea mai îndrăzneață ținută! Cum arată rochia cu care a făcut furori pe net

related posts

Modifică setările cookies