Dosarul privind moartea lui Răzvan Ciobanu a fost clasat! Ce concluzie au tras procurorii


În urmă cu mai multe luni, chiar în a doua zi de Paște, Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident auto incredibil, după ce acesta plecase de la Sunwaves.

Tag-uri: #Razvan Ciobanu

Anchetatorii au dezvăluit, imediat după moartea designerului, că acesta consumase substanțe interzise înainte de a se urca la volanul mașinii și că este posibil ca aceasta să fie cauza accidentului. Chiar dacă moartea a fost una suspectă, zilele trecute oamenii legii însă au clasat dosarul!

“S-a dispus clasarea conform articolului 16, litera f din Codul de Procedură Penală, întrucât s-a constatat că decesul a fost cauzat de accident. În speță a mai fost începută și o urmărire penală privind conducerea sub influența unor substanțe, însă a fost închisă ținând cont că a intervenit decesul”, au spus reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

După decizia luată de anchetatori, avocata lui Răzvan Ciobanu a spus într-o emisiune TV că designerul a suferit un atac cerebral înainte de a ieși pe câmp și a se răsturna cu mașina.

“El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat, luni dimineață, când a fost găsit. A murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. El s-a dus glonț spre moarte. Când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral. El era deja mort. A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a spus Laura Vicol.

Vezi și: Omagiu pentru Răzvan Ciobanu:"Tot ce este aici, e derivat din el!"

related posts

Modifică setările cookies