”Dragostea din tei”, varianta cu Dan Bălan și Katerina Begu, în trending pe YouTube


La 16 ani după ce piesa ”Dragostea din tei” ajungea hit mondial, Dan Bălan a dat din nou lovitura, cu o versiune diferită, dar la fel de bună.


La ora actuală, Dan Bălan este antrenor la emisiunea ”Vocea Ucrainei”, rol care l-a transformat rapid în cea mai căutată persoană pe Google în Ucraina. În plus, într-una dintre ediții, Dan a avut surpriza extraordinară ca una dintre concurente să cânte ”Dragoste din tei”, într-o interpretare unică. 

Încurajat de ceilalți antrenori, acesta a pășit pe scenă alături de Katerina Begu, oferind un moment care a devenit rapid viral. 

Într-un interviu exclusiv pentru protv.ro, Dan Bălan a spus ce a simțit când și-a dat seama că o concurentă îi cântă piesa: ”Sincer, am sesizat că e piesa mea, apoi m-am concentrat imediat pe ce era important la momentul respectiv: gândirea mea era pe analiză critică şi dură a tehnicii vocale şi a capacităţii concurentului de a comunica şi de a stârni un sentiment. Cum se spune în engleză, eram atent dacă are "feeling". Ştiam că dacă urma să vină în echipa mea, puteam să o ajut cu a doua parte, aşa că foarte importantă era tehnica vocală. Oricum, mă gândeam şi speram că, dacă tot cântă piesa mea, urma să ma aleagă pe mine. (râde)” 

"Dragostea din tei pentru tine E unul din momentele importante din viaţa mea. A fost un fenomen. Faptul că atâţia oameni au cântat în română a fost extraordinar. Oamenii nu stiau cum suna limba română. Când a apărut, se întrebau în ce limbă se cântă. Apoi atâţia oameni au cântat în română, s-a aflat de fapt în toată lumea cum sună, iar pentru mine aceasta e o mare mândrie”.

Citiți interviul integral cu Dan Bălan AICI. 

related posts

Modifică setările cookies