Drew Barrymore, dezvăluiri din perioada în care se credea grasă: „Stăteam în fața dulapului și plângeam”


Drew Barrymore a avut probleme cu controlul greutății, lucru care a afectat-o în plan emoțional. Actrița dezvăluie ce lecție importantă a învățat din propria suferință.


Drew Barrymore face parte din grupul „select” al femeilor care, într-un moment al vieții lor, ajung să nu se simtă bine în pielea lor. Circa 99% dintre trec prin asta, iar explicația stă în standardul pe care fiecare și-l setează, complet eronat, în prima parte a vieții.

Actrița din Îngerii lui Charlie, azi în vârstă de 44 de ani, s-a confesat fanilor ei și le-a dezvăluit că adesea s-a simțit lipsită de apărare în fața fluctuațiilor de greutate.

„Erau vremuri când stăteam în fața dulapului și plângeam. Uram să mă îmbrac. Nu mă simțeam deloc bine. Era prea greu pentru mine să arăt decent. Mâncam doar ce trebuia și făceam sport pe rupte”, a dezvăluit actrița.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

 

Drew Barrymore, care are două fete (de 6 și 8 ani) cu consultantul de artă Will Kopelman, a spus că lucrurile s-au schimbat când și-a dat seama cât de importanți sunt copiii pentru ea.

„Slăbesc și mă îngraș. Rollercoaster-ul corpului meu este o călătorie provocatoare, dar frumoasă. Am făcut doi copii. Singurul meu scop important pentru a fi pe această planetă”, a spus Drew Barrymore.

Drew Barrymore: „Nu vă comparați cu revistele”

Actrița le-a sfătuit pe femei să fie ele însele și să nu se compare cu alte femei, care apar în reviste sau pe covorul roșu.

„Dacă am arătat decent vreodată am făcut-o după ce am născut cele două fete. Și voi puteți. Cu toate acestea, este greu să te menții când una dintre marile bucurii este mâncarea. Însă nu mai e. Acum am descoperit acel evaziv E care este Echilibrul. 45. Nu mi-au trebuit decât 45 de ani să mă găsesc. Exact unde ar fi trebuit să fiu”, a scris actrița pe Instagram.

Fotografii: Getty Images/Profimdiaimages.ro

Vezi și VIDEO: Stilul vestimentar al lui Margot Robbie

  • Drew Barrymore, dezvăluiri din perioada în care se credea grasă: „Stăteam în fața dulapului și plângeam”

related posts

Modifică setările cookies