Duffy a scris un cântec la 10 ani de la cea mai traumatizantă zi din viața ei, pentru oamenii aflați în izolare la domiciliu


Aimee Anne Duffy (Duffy) a revenit în muzică cu o nouă piesă care, „cel mai probabil, nu va fi lansată niciodată”. Artista a dezvăluit că a luat o pauză de 10 ani în muzică după ce, la sfârșitul primului deceniu al anilor 2000, a fost sechestrată și violată.


Duffy (35 de ani) și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că absența ei din peisajul muzical s-a datorat unei experiențe traumatizante prin care au trecut și încă trec multe femei.

Mulți v-ați întrebat ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut și de ce (…) Adevărul e, și vă rog să mă credeți că acum sunt bine și în siguranță, că am fost violată, drogată și ținută captivă mai multe zile. Sigur, am supraviețuit. Recuperarea a necesitat timp. Nu e un fel mai blând de a o spune”, a scris artista pe Instagram, conform Buzzfeed. Ulterior a șters postarea. 

Duffy a scris un cântec nou la aproape 10 ani de la lansarea ultimului ei album, Endlessly. Artista a transmis un mesaj către realizatoarea de radio Jo Whiley, de la BBC 2, căreia i-a dat piesa pe mâini, să o difuzeze la radio „dacă vrea”.

Nu am de gând să o lansez, am crezut că ar fi ceva drăguț pentru oamenii care sunt acasă, la izolare”, a mărturisit artista galeză.

Citește și: Cum să eviți depresia și însingurarea dacă ești izolat la domiciliu

Ascultați piesa Something Beautiful AICI!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ruby

  • Duffy a scris un cântec la 10 ani de la cea mai traumatizantă zi din viața ei, pentru oamenii aflați în izolare la domiciliu

related posts

Modifică setările cookies