Dulce Maria din Rebelde a născut! Ce nume a ales actrița pentru fetița ei


Îndrăgita actriță Dulce Maria a devenit mămică pentru prima oară! Fosta membră a trupei Rebelde a adus pe lume o fetiță și a împărtășit vestea cu fanii ei de pe Instagram. Artista a postat un mesaj emoționant și a dezvăluit ce nume va purta micuța. 

 


“Nu există cuvinte care să descrie ceea ce simt acum. Îi mulțumesc infinit lui Dumnezeu că ne-a lăsat să trăim cel mai mare miracol al vieții, cel mai mare dar al lui Dumnezeu: fructul iubirii noastre imense… O experiență transformatoare. Viața se împarte acum în înainte și după. Nu știi cât de multe poți îndura, dar pentru dragoste devii mai puternic. A meritat să te cunosc și să te am acum în brațele mele, micuță războinică. Mulțumesc, Paco Alvarez, pentru că ești cel mai bun tată pentru puiul nostru frumos care a venit să ne schimbe viața. Maria Paula, te iubim cu toată ființa noastră. Promit să fac tot ce-mi stă în putință ca să fiu cea mai bună mamă pentru tine, steaua mea frumoasă! Te iubim!”, a scris actrița pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Postarea a fost însoțită de o fotografie care le-a topit inima internauților. În imagine apar mâinile actriței, ale soțului ei și ale micuței Maria Paula. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

RBD se reunește, dar fără Dulce Maria și Alfonso Herrera

Fanii Rebelde au primit o veste grozavă la începutul lunii octombrie, când Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Von Uckerman au anunțat că trupa se reunește pentru un eveniment virtual. Evenimentul va avea loc în 26 decembrie și va începe la ora 18.00 (ora României). Din show, vor lipsi însă Dulce Maria și Alfonso Herrera. 

RBD a lansat în cinci ani de existența nouă albume: Rebelde, Celestial, Nuestro Amor, Empezar Desde Cero și Para Olvidarte De Mi. În 2008, trupa a susținut un concert magnific și la București.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Cum arătau vedetele PRO TV acum 25 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 49

 

  • Dulce Maria din Rebelde a născut! Ce nume a ales actrița pentru fetița ei

related posts

Modifică setările cookies