După naşterea copilului lor, Jennifer Lawrence şi Cooke Maroney îşi caută casă în Los Angeles


Porniţi la vânătoare de vile spaţioase, cei doi au vizionat inclusiv casa unui regizor.


Jennifer Lawrence (31 de ani) și Cooke Maroney (37 de ani) au fost recent surprinşi de paparazzi, în timp ce-şi căutau o nouă casă în L.A. Fericiţi şi îndrăgostiţi, tinerii părinţi au nevoie de mai mult spaţiu, de când li s-a născut primul copil, în luna februarie.

Îmbrăcaţi în ţinute similare, tricou alb şi pantaloni bleumarin, actriţa şi soțul ei au vizionat câteva case în zona Bel-Air din Los Angeles. La un moment dat, aceştia au mers să vadă un conac deținut anterior de regizorul Ernst Lubitsch, care costă 20 de milioane de dolari - potrivit unor informaţii deţinute de „Los Angeles Times“.

Foarte discreţi, cei doi evită să fie văzuţi în public. Întâmplarea face ca paparazzi să-i fi surprins recent ieşind la un prând în L.A., având şi bebeluşul cu ei. Jennifer şi Cooke au avut rezervare la Eataly, restaurantul unei pieţe alimentare italieneşti. La fel de casual îmbrăcaţi, ca şi acum, ei nu şi-au expus copilul, care a rămas tot timpul întins în cărucior.

Actriţa Jennifer Lawrence și Cooke Maroney, care deține o galerie de artă, s-au căsătorit în octombrie 2019 şi au devenit părinţi în februarie 2022. În jurul naşterii celui mic s-a produs o mare secretomanie, neştiindu-se nici până acum sexul şi numele bebeluşului. În decembrie 2001, Lawrence a declarat pentru „Vanity Fair“ că va „proteja“ cât de mult va putea intimitatea copiilor ei.

FOTO: Profimedia

related posts

Modifică setările cookies