E cea mai sexy influenceriță a momentului! Camila Coelho, ipostaze incendiare din vacanță


În trecut, Camila Coelho lucra ca vânzătoare într-un magazin Dior, iar acum are milioane de euro în conturi și se plimbă prin toată lumea. 


Brazilianca a intrat în topul Forbes înainte de a împlini 30 de ani și și-a clădit un imperiu din afacerea sa. Camila este unul dintre cei mai populari influenceri pe zona de beauty și fashion și are propria linie de haine. 

Are peste 9,4 milioane de fani pe Instagram și aproape un milion pe TikTok. Recent, superba braziliancă a postat câteva imagini din vacanță pe contul de Instagram.

Imaginile cu ea în costum de baie i-au impresionat pe fani, care nu au mai contenit cu laudele. Bloggerița debordează de senzualitate la fiecare apariție, fie că e îmbrăcată din cap până în picioare, fie că poartă doar un costum de baie.

Camila și-a etalat abdomenul cu pătrățele, picioarele tonifiate și posteriorul perfect. Fotografiile cu ea în costum de baie au adunat peste 300.000 de like-uri în doar câteva ore.

 “Wow! Fără cuvinte...ești un vis!”, “Ne-ai lăsat fără cuvinte”, “Ești perfectă!”, “Zeiță!” “Nu eram pregătiți pentru asta!”, “Cum poți să arăți așa?”, “Tu trebuie să fii Miss Brazilia!”, “Nu există femeie mai frumoasă!”, “Spectacol de femeie! Atât de frumoasă, atât de naturală”, i-au scris internauții. 

Mai multe imagini cu Camila în GALERIA FOTO de mai jos

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 

  • E cea mai sexy influenceriță a momentului! Camila Coelho, ipostaze incendiare din vacanță

related posts

Modifică setările cookies